Stalen deuren opmaat

 

 

Stalen deuren, tijdloos design

U kent stalen deuren vooral van vroeger, u zag ze vooral in openbare gebouwen en fabrieken. Enkel glas stalen deuren, vaak met kleine ruitjes en nog met stopverf gezet.

Bij Mulder Designs maken we de moderne variant van deze prachtige klassieke deuren.

 Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 

Authentieke stalen pui met glas en loopdeur.

Het glas is er op de oude manier met stopverf in geplaatst. Een echte eyecatcher voor zowel een landelijk als modern interieur!

  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 

Design van toen, materialen van nu

Met onze stalen deuren bieden we u ranke en tijdloze design van vroeger, maar dan met de nieuwste materialen en techniek. In plaats van verven zoals vroeger, poedercoaten we het staal nu. De stalen profielen worden eerst in de primer gezet voordat ze een harde beschermlaag krijgen. U kunt  stopverf gebruiken of kleinere stalen profielen om het glas te zetten.

 
 Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
 
 
    Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen 
 
 
 

Glazen wand met dubbele stalen deuren

Met behulp van een stalen kozijn met glas of dubbele glazen deuren, kunt u eenvoudig een kamer in de kamer creëren. Dankzij het gebruik van de grote glazen oppervlaktes ontstaat er een afsluitbare ruimte met voldoende privacy, terwijl de kamer er optisch niet kleiner door wordt. Kijkt u gerust eens naar  het prachtige effect dat u er mee creëert.

 
 
 
 
 
 
 
  Afbeelding invoegen Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
 
 

Creatieve vakverdeling

Stalen deuren zijn bij uitstek geschikt voor creatieve patronen. We kunnen de vakverdeling van uw deur bijvoorbeeld in ongelijke vakken verdelen. Heeft u zelf een creatief idee? Een belangrijke keuze bij het samenstellen van uw stalen deur is de vlakverdeling van de deur.  Kiest u voor twee grote horizontale vlakken of verdeeld u de deur in drie, vier of vijf horizontale vlakken? Het aantal vlakken heeft een groot effect op het aanzicht van de stalen deur. Door meer vlakken te kiezen wordt het aandeel van het staal in de deur groter en meer gezichtsbepalend. Meer vlakken maakt de deur optisch robuuster. Wilt u echt iets bijzonders?

Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw stalen deur te bespreken.